Pečené polévky
Tekuté maso
V La Vie žijeme hovězím. Nabízíme čerstvé a kvalitní české maso z dobytka, kterého krmíme jen tím nejlepším, dbáme na jeho zacházení i porážku. Z tohoto hodnotného masa vyrábíme specialitu podniku - Tekuté maso. Pečením vyváženého poměru surovin vzniká koncentrovaný vývar, který zkrátka nesmí chybět v žádné kuchyni. K jeho přípravě využíváme tradiční metodu, kdy pečením masa spolu s morkovými kostmi, telecími klouby, kořenovou zeleninou a vodou, vznikne hustý nepasterizovaný vývar plný šťavnatých rozpadajících se kousků masa. Jeho intenzivní chuti a temně zlaté barvy jsme docílili pozvolným táhnutím po dobu devíti dnů. Dost možná jste takto silný vývar nikdy neochutnali.
Je to životabudič
Víme, že polévka je grunt, o této to platí dvojnásob. Neobsahuje žádná dochucovadla, glutamáty, ani jiné dobroty tohoto druhu. Budete mít tu čest s pořádným vývarem, který promění vaši polévku a omáčku ve vynikající jídlo. Že skvěle chutná i samotná, to je jasná věc. Pečená polévka umí divy. Postaví na nohy marody, po náročném dni dodá energii a po dlouhé noci nastartuje organismus do svěžího dne. Zdravě nasytí celou rodinu a děti se po ní budou olizovat až za ušima. Tekuté maso je zkrátka staronový gastro zážitek!
Vyzkoušejte Tekuté maso. Vaši várku polévek vám doručíme až pod nos.